Szabad könyv

This category contains free books and broshures with an own isbn. A single book is a subcategory. A book is splitted into title and chapters. A titlepage is an own entry, also the table of content and the supplements. If you like to find an expression only in one book unit, choose the subcategory.

Digitalizált könyvek

Interesting blog? Like it on Facebook, +1 on Google, Tweet it or share this article on other bookmarking websites.

Ez a kategória isbn-számmal ellátott szabad könyveket és brosúrákat tartalmaz. A könyvek a szerzőjük és a címük szerint  alkategóriába kerültek. Az egyes könyvek pedig cikkekre - azaz a könyv tényleges fejezetei szerint - lettek bontva, valamint a könyv címoldala és a tartalomjegyzékei is (ha van) egy-egy titlepage-t / címlapot képeznek.

A keresési funkcióról: Lehetősége van az elektronikus tartalmakban többféle módon keresni; így a teljes és a csonka szavas, illetve az összetett keresés elvégzésére is!

uk.gif

This category contains free books and brochures with an isbn. A single book is a subcategory. A book is spiltted into titlepage and "articles", i. e. the chapters of a physical book. A titlepage is an own article, also the table of contents and the supplements.

About the search function: If you like to find an expression only in one book unit, please choose the category.

KISS MÁRIA MAGDOLNA EGYÜTT A DUNA-DRÁVA KÖZÉN [Címlap | Titlepage]

Interesting blog? Like it on Facebook, +1 on Google, Tweet it or share this article on other bookmarking websites.

KISS MÁRIA MAGDOLNA

 

EGYÜTT A DUNA-DRÁVA KÖZÉN

 

A Duna-Dráva köz jobbágyságának élete a terület nagybirtokain a XVIII. századtól a XIX. század elejéig

 

Bővebben ...